BRAND VIDEO

A video is a magical tool for bringing back memories. Tell the story of your brand in a more dynamic visual like video. 

Dior

Deze video heb ik gemaakt in opdracht van Dior Parfums NL. Deel 1 is sfeerbeeld, deel 2 is de uitreiking van de prijs, zij wilde graag dat ik het geluid nog aan hield bij deze beelden. Bij een trouwfilm zou ik het geluid beter willen opnemen en het subtieler in de video willen laten terugkomen. Klik hier om de video te bekijken met geluid.

Studio Aditi

In opdracht van Studio Aditi maakte ik een video die op de homepagina en about pagina van de website kwam te staan. Hierdoor hadden mensen een betere indruk wie Marieke is en wat ze doet. Klik hier​ om de video te bekijken met geluid.

Anne Claire Martens

Ook voor Anne Claire Martens maakte ik een vergelijkbare video om haar interieur styling bedrijf duidelijker over te brengen op haar website. Klik hier​ om de video te bekijken met geluid.

Toul Music

Toul Music zijn muziekproducers die nummers schrijven voor bekende artiesten. Om een persoonlijke indruk achter te laten kozen zijn naast fotografie ook voor een video voor de persoonlijke touch. Klik hier​ om de video te bekijken met geluid.

Luna

Dit is een korte vrijwerk video van Luna. Dit is mijn meest recent gemaakte video. In deze hoge kwaliteit kan ik de film leveren. 

INFORMATION

For pricing, more information and FAQ's, click on the button below.

BOOKING

Please contact me for the wedding brochure and date reservation.