Een preset wordt ook wel een filter genoemd. Het is een voorinstelling in jouw fotobewerkingsprogramma (Lightroom en Bridge) zodat je makkelijk en snel jouw foto's kan bewerken. Professionele fotograferen werken vaak ook met presets. Want er is niks leukers dan die dierbare mooie foto's een stralende finishing touch te geven. 

 

SHOP HERE

No product

PERSONALISED PRESET

Heb jij een prachtig bedrijf maar heb je geen tijd en zin om voor alles een fotograaf in te huren? Dan heb ik daar een oplossing voor! 

 

WAT IS HET?

Een gepersonaliseerde preset aan de hand van jouw bedrijfskleuren. Je ontvangt dan van mij een preset die je zelf makkelijk kan gebruiken op jouw mobiel (gratis Lightroom app) of op jouw computer met het Adobe Lightroom programma.

HOE WERKT HET? 

Stuur mij een mail in onderstaand formulier en dan zal ik jou een document sturen met een uitleg wat ik van jou nodig heb (zoals een moodboard van jouw merk, dat mag ook een makkelijke pdf zijn met de kleuren die jij graag gebruikt etc. en drie foto's die ik kan gebruiken om de preset te ontwikkelen.)

WAT KOST HET?

Het hele traject kost 95,- Jij ontvangt dan een kleur en een zwart wit filter die je onbeperkt kan gebruiken. 

* Het filter op je telefoon is gratis te gebruiken, maar op de computer heb je een licentie nodig van Lightroom of Adobe Bridge met Camera Raw.

 

Thanks! Message sent.

Marleen portret HR.jpg