Restaurant hotspots Saint Germain des Pr
Logo en sublogo png.png

Wat leuk dat je mijn QR code gescand hebt! Ik ben Marleen Serné, geboren en getogen in Den Bosch. Mijn grote droom is om meer liefde en licht de wereld in te brengen. Liefde is de grootste positieve kracht die er is. Een ander woord voor licht is 'foto' en 'grafie' betekent het vangen; het vangen van licht. 

Graag neem ik je mee in mijn wereld. Bekijk hieronder welke diensten en producten ik lever.

Wedding A&Y 2019_23.jpg

WEDDINGS

Mijn grote passie is het vastleggen van een belangrijke dag: jullie trouwdag. 

In de afgelopen jaren heb ik heel wat (inter)nationale bruiloften mogen vastleggen. Naast fotografie lever ik ook trouwalbums en trouwfilms. 

PHOTO PRINTS

Bekijk mijn foto print collectie.  Een variatie aan foto's van Parijs tot bloemen. Verkrijgbaar op posters, dibond en plexiglas om jouw interieur nóg gezelliger te maken. 

Photo prints _26.jpg
Brand%20Shoot%20Femke_29_edited.jpg

BRAND SHOOT

Fotografie voor jouw bedrijf. Dit kan eenmalig zijn maar ik werk ook per kwartaal of per maand zodat jouw bedrijf altijd voorzien is van professionele content op social media en andere digitale uitingen zoals websites, blogs, nieuwsbrieven etc. 

FOTOSHOOT IN PARIJS

Parijs is mijn lievelingsstad en omdat ik daar een jaar gewoond heb ken ik alle fotogenieke hoekjes van de stad. Boek jouw fotoshoot in Parijs! Dit kan zakelijk zijn maar ook privé

Marc Inbane - 4. Metro HR_17.jpeg
Symonne low resolution_15.jpg

BOUDOIR

Speciaal voor de prachtige, krachtige en zelfverzekerde vrouw die blij is met zichzelf : een cadeautje voor jezelf. Dit is een fotoreportage van jezelf op je mooist! Draag mooie nachtkleding of lingerie voor de 'oh-la-la' factor.

We keep it classy.  

BLOG

Lees mijn blog over mijn leefstijl. Ga met me mee naar Parijs en naar andere mooie plekken. 

Beaune 2020_13.jpg